huur informatie 

Hieronder vindt u alle informatie betreft onze verhuur mogelijkheden en voorwaarden.

Legitimatie verplicht

Bij afname van producten van nostalgisch-vermaak is legitimatie verplicht. Wij verlangen bij afname van onze producten een geldig legitimatiebewijs.
Het kan voorkomen dat uw persoonsgegevens worden getoetst bij het
Fraude Aanpak Detailhandelsregister (FAD).

Verhuurprijzen

Gegeven prijzen zijn in Euro's en exclusief 21% of 9% BTW.

Bezorgen en ophalen
nederland volgens info bij produckt
Belgie standaard €150.00 toeslag.
Duitsland op offerte basis.


Korting op verhuurprijzen
2e dag 25% korting op de huurprijs

3e dag 50% korting op de huurprijs

4e en volgende dagen: Speciale Aanbieding!

Kortingen zijn niet van toepassing op Personeel- en Transportkosten.

Bestelling plaatsen

Alle producten zijn direct via onze website te bestellen. Heeft u vragen of speciale wensen? Neemt u dan contact op via het contactformulier, of bel met één van onze medewerkers via 06-13738082.

Veiligheid, kwaliteit en prijzen van springkussens

Onze luchtkussens en spelkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken niet met goedkope ongekeurde kussens, maar met kwaliteitsproducten van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Daarnaast onderscheiden wij ons van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen grondig gecontroleerd en gecheckt op mogelijke gebreken en risico’s. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd te koste van kwaliteit en dus veiligheid!

Gebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object

Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel en proberen ongelukken tot het minimum te beperken, daarvoor is voor u als huurder ook een belangrijke rol weggelegd.

Hier treft u onze Gebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object, zodat u deze alvast kan doornemen wanneer u een Opblaasbaar Object (Luchtkussen) bij ons afneemt.

Schoonmaakkosten

Wanneer u een bestelling plaatst bij nostalgisch-vermaak verwacht u goedwerkende en nette producten. Op onze beurt verlangen wij dat er netjes met onze producten wordt omgegaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan behouden wij het recht hiervoor een boete of schoonmaakkosten in rekening te brengen. De hoogte hangt af van de aard.

Algemene Voorwaarden

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van nostalgisch-vermaak.

Wilt u uw bestelling komen afhalen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

nostalgisch-vermaak
Briliant Starstraat 29
1611 DP Bovenkarspel
0613738082
info@nostalgisch-vermaak.nl